Diverspack - Expert in cheese convenience

Expert in

cheese convenience

Sinds 1997 is DiversPack actief in het versnijden en verpakken van porties kaas. Inmiddels heeft DiversPack zich ontwikkeld tot een expert op gebied van ‘kaas convenience’.

Diverspack - meer is mogelijk!

Diverspack

meer is mogelijk!

DiversPack is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en ziet zichzelf als innovatief en meedenkend partner. Het is ons doel om samen de mooiste convenience producten te creëren op gebied van kaas.

Diverspack - divers, flexibel en betrouwbaar

Divers, flexibel

en betrouwbaar.

DiversPack stelt zich divers, flexibel en betrouwbaar op tegenover zijn partners. Er wordt altijd gezocht naar een passende oplossing of mogelijkheid voor uw kaasuitdagingen.

previous arrow
next arrow

About us

More about DiversPack

DiversPack is uitgegroeid tot een toonaangevende verpakker van ‘kaas convenience’ voor de retail, (airline)catering, out-of-home, maaltijdbereiders en exportproducten. 

Of het nu blokjes kaas in de maaltijdsalade, een plakje kaas op het maaltijdplateau in het vliegtuig, blokjes kaas in een bakje of zakje bij de supermarkt of zelfs de blokjes kaas in de horeca betreft

HOw we work

Create your cheese convenience

DiversPack streeft ernaar uw vraag zo goed mogelijk in te vullen door de juiste combinatie te maken van kaas, portie en verpakking.

Of het nu blokjes kaas in de maaltijdsalade, een plakje kaas op het maaltijdplateau in het vliegtuig, blokjes kaas in een bakje of zakje bij de supermarkt of zelfs de blokjes kaas in de horeca betreft

What we made

Our products

DiversPack is in verschillende afzetmarkten actief. Onze klanten bevinden zich in de retail, maaltijdbereiding, foodservice/catering, out of home en export.

Door de vele verpakkingsmogelijkheden van DiversPack, zijn we interessant voor meerdere afzetkanalen. Benieuwd naar de producten die wij maken? Klik hier!

Logo Westland
Logo HelloFresh2
Logo Plukon
Logo Somerdale
Logo Unilac
Logo KLM

Contact with us

Address:

Glazenmakersweg 8 3449JK Woerden The Netherlands

Custom Support & Sale:

+31 (0)348 433118

E-mail:

sales@diverspack.nl