Over Diverspack

‘Kaasfamilie’

Opgegroeid in een echte ‘kaasfamilie’ kwam eigenaar van DiversPack, Dick Verburg, in zijn jonge jaren al in aanraking met kaas. Van jongs af aan werkte Dick op de markten waar zijn vader een standplaats had of in de kaasspeciaalzaken van de familie. In de tachtiger en negentiger jaren valt op dat er steeds meer diversiteit zichtbaar is in manieren van kaas verkopen en kaas consumeren. De consument heeft niet alleen de behoefte aan een stuk kaas om te kunnen eten op de boterham, maar richt zich steeds meer op gemak en convenience producten.

Specialist in versnijden en verpakken

Als in 1997 zich een kans voordoet om een speciale portie verpakkingslijn over te nemen, is er geen moment twijfel. Vanaf 1997 begint het avontuur van DiversPack met het produceren en verpakken van kleine porties kaas. Bij de start van de organisatie was het voornaamste doel een kwalitatief onderscheidend en gevarieerd pakket aan blokjes, puntjes en reepjes kaas aan te bieden. Per stuk verpakt of in een consumenten-, dan wel bulkverpakking.

img-contentVanaf 2008 is DiversPack in een nieuw bedrijfspand gehuisvest, waar de verschillende versnij- en verpakkingstechnieken uitgebreid zijn. Bovendien heeft DiversPack in dit nieuwe pand de mogelijkheid om onder de juiste omstandigheden producten te produceren die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Expert in kaasgemak

Tegenwoordig is DiversPack uitgegroeid tot toonaangevende verpakker van ‘kaas convenience’ voor de retail, (airline)catering, out-of-home, maaltijdbereiders en de export wereldwijd. Of het nu blokjes kaas in de maaltijdsalade, een plakje kaas op het maaltijdplateau in het vliegtuig, blokjes kaas in een bakje of zakje bij de supermarkt of zelfs de blokjes kaas in de horeca betreft; er is grote kans dat dit versneden en verpakt is bij DiversPack in Woerden.

Meer informatie

Bent u benieuwd wat DiversPack voor u kan betekenen?